Confidentialitate

Potrivit noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, reprezentantii oltenia – rurala.ro reconfirmă angajamentul pentru transparența și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredințezi.  Prelucrarea datelor cu caracter personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,

Are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe site ul ziarului Oltenia rurala utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati necondiționat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre  ziarul Oltenia Rurala ,  atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.