• Dum. apr. 11th, 2021

Petrica DAEA si ghinionul numit Viata Satului

In urma cu mai bine de doua luni, mai exact in duminica alegerilor europarlamentare, ministrul Agriculturii Petre Dea si seful sau de partid de atunci, nimeni altul decat Liviu Dragnea, au realizat o editie a cele mai vechi emisiuni Tv din Romania – Viata satului, la TVR.

Opozitia, in frunte cu fostul lider liberal Gorghiu l-a acuzat acum pe Petre Daea că a făcut propagandă alături de șeful de partid la televiziunea națională și că i-a mințit pe români. În replică, Daea a susținut că, în calitatea sa de ministru al Agriculturii, ”trebuia să meargă la `Viața satului`”. Opozitia spune ca Petre Dea si Liviu Dragnea nu au facut altceva decat propaganda electorala pe postul national de televiziune, adica TVR.

Ministrul Petre Daea este acuzat si de alte lucruri necurate si cu iz penal. Daea este acuzat ca vrea sa acorde un ajutor de stat de care ar beneficia insasi familia Daea.

Mai exact, Petre Dea vrea să introducă 93 de milioane de lei în Casa de Comerț ”Unirea”, unde singurul acționar este statul, dar unde, tot el, prin ordin de ministru, va putea să direcționeze ajutor de stat cum și cui dorește.

Casa de Comerț Agroalimentar ”Unirea” a fost proiect clocit de Liviu Dragnea împreună cu ministrul agriculturii Petre Daea.

Desi inca nu s-a batut in cuie lista ministrilor ce vor fi remaniati, un lucru il stim cu certitudine, prietenul fostului lider Liviu Dragnea se afla pe lista cu pricina, iar zilele lui in frunte ministerului Agriculturii sunt numarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *