Oros, catre Ciolacu: Il puneţi pe domnul Chesnoiu să citească moţiunea, miliţianul care a distrus AFIR ani de zile

0
5
oros

Vorbiti despre plati! Haideti sa vedem ce plati s-au facut anul trecut, comparativ cu 2019, an fara probleme, an fara criza sanitara, fara criza economica si fara seceta, a declarat ministrul Agriculturii, in Parlament, la dezbaterea moţiunii simple a PSD.

”O motiune simpla este un exrcitiu democratic al opozitiei care cheama in fata Parlamentului un ministru pentru a da  seama, dar sa il puneti pe domnul Chesnoiu sa citeasca motiunea, domnul Ciolacu – e grav. Militianul care a distrus Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, timp de 3 ani de zile. V-ati facut din nou de ras, cu siguranta oamenii, fermierii au inteles demult ca PSD minte, manipuleaza, invrajbeste si dezinformeaza. Va reamintesc domnilor de la PSD ca ati calarit agricultura Romaniei timp de 22 de ani, distrugand aproape tot. Acum, precum lupii imbracati in blana de oaie, ca tot va place subiectul, vorbiti de problemele agriculturii acumulate in ultimii 30 de ani, agricultura pe care PSD a pus-o pe butuci si asteapta pe butuci şi aşteaptă ca noi, ca eu, să facem minuni într-un an şi jumătate, an de criză sanitară, lovit de fenomene meteo nefavorabile”, a declarat ministrul Adrian Oros.

De asemenea, ministrul Agriculturii a demonstrat ca si platile facute de Guvernul PNL in 2020 au fost mai mari fata de 2019, plati facute de Guvernulul PSD, int-un an fara seceta, criza sanitara si fara criza economica.

”Vorbiti despre plati. Haideti sa vedem ce plati s-au facut anul trecut, comparativ cu 2019, an fara probleme, an fara criza sanitara, fara criza economica si fara seceta. Plati directe 1, 68 miliarde euro, cu 150 milioane de euro mai mult afata de 2019. Sprijinul Cuplat in Zootehnie 185, fata de 173. Ajutorul de minimis, rasa Bazna si Mngalnita, ati dat 350 de mii, noi am dat 1 milioan.Ajutor de minimis in sectorul apicol, ati dat 36 de milioane, noi am dat 50 de milioane de eur”, a mai adaugat Oros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here