FALADO – soi de grau aristat, tolerant la bolile specifice

0
grau, FALADO

In ultima perioada v-am prezentat diverse soiuri de grau, pentru a va ajuta sa faceti o alegere iscusita pentru ferma dvs. A venit vremea sa va facem cunoscute caracteristicile unui alt soi, si anume FALADO. Inainte de orice, va facem cunoscut faptul ca fermierii din zona de sud a tarii care l-au ales au obtinut productii de pana la 8390 kg/ha.

INSUSIRI FIZIOLOGICE
soi aristat, timpuriu
talia plantelor: medie (80 cm)
rezistenta la inghet: tolerant
TOLERANTA LA BOLI
fuzarioza (Fusarium spp.): foarte tolerant
fainare (Erysiphe graminis): tolerant
rugina galbena (Puccinia striiformis): tolerant
rugina bruna (Puccinia recondita): tolerant
septorioza (Septoria tritici): tolerant
INDICI DE CALITATE
continut de proteina: 12-13.5%
boabe de duritate medie
productii stabile an de an
RECOMANDARI TEHNOLOGICE
zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania
densitatea optima: 380-420 boabe germinabile/mp
perioada optima de semanat: 15-25 octombrie
Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here