In ultima perioada v-am prezentat diverse soiuri de grau, pentru a va ajuta sa faceti o alegere iscusita pentru ferma dvs. A venit vremea sa va facem cunoscute caracteristicile unui alt soi, si anume FALADO. Inainte de orice, va facem cunoscut faptul ca fermierii din zona de sud a tarii care l-au ales au obtinut productii de pana la 8390 kg/ha.
INSUSIRI FIZIOLOGICE
soi aristat, timpuriu
talia plantelor: medie (80 cm)
rezistenta la inghet: tolerant
TOLERANTA LA BOLI
fuzarioza (Fusarium spp.): foarte tolerant
fainare (Erysiphe graminis): tolerant
rugina galbena (Puccinia striiformis): tolerant
rugina bruna (Puccinia recondita): tolerant
septorioza (Septoria tritici): tolerant
INDICI DE CALITATE
continut de proteina: 12-13.5%
boabe de duritate medie
productii stabile an de an
RECOMANDARI TEHNOLOGICE
zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania
densitatea optima: 380-420 boabe germinabile/mp
perioada optima de semanat: 15-25 octombrie
Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola