Daniel Buda: “Tineri Lideri pentru Agricultură”, un program ce pregătește generațiile viitoare de fermieri!

0
3
daniel buda, vicepresedinte comisie agricultura, parlament european, ppe

Lansat în 2019, Programul “Tineri Lideri pentru Agricultură” este un proiect care și-a propus să pregătească copiii de fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate, dar și pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administrației publice din România și de la Bruxelles.

Clubul Fermierilor Români anunță că va continua pentru al treilea an consecutiv programul “Tineri Lideri pentru Agricultură”, care pregătește generațiile viitoare de tineri fermieri și răspunde astfel unei nevoi majore existente nu doar în România, ci și la nivel european: dezvoltarea competențelor antreprenoriale și de leadership în domeniul agricol, cu scopul asigurării succesiunii afacerilor familiale din agricultură.

Profilul participanților îl reprezintă tinerii cu vârsta până la 35 ani, absolvenți de facultate, tineri proveniți din familii de fermieri (exploatația să fie înregistrată la APIA), dornici să-și dezvolte competențele în managementul afacerii, să crească afacerea familiei și să se implice în comunitate. Clubul Fermierilor Români lansează înscrierile pentru seria a treia a programului de pregătire, care va debuta în toamnă, în luna septembrie. Invit tinerii fermieri interesați să completeze formularul de înscriere pe site-ul Clubului: http://cfro.ro/tineri…/formular-inscriere-in-program/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here