• mai 8, 2021 11:18 am

Daniel Buda: Strategia Farm to Fork, pe agenda comisiilor Parlamentului European!

daniel buda, vicepresedinte comisie agricultura, parlament european, ppe

Europarlamentarul PNL Daniel Buda anunta ca, in cadrul ședinței Comisiei De Agricultură și Dezvoltare Rurală, va fi organizată o dezbatere pe marginea Strategiei de la Fermă la Farfurie. Principalul punct de pe ordinea de zi a reuniunii Comisiei ANIT, al cărei coordonator din partea Grupului PPE sunt, se referă la audierea publică privind controalele și datele.

”Inversarea tendințelor demografice din regiunile UE, strategia Farm to Fork, pe agenda comisiilor Parlamentului European!

Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, la ședințele Comisiei de anchetă privind protecția animalelor în timpul transportului, la ședințele Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Comisiei pentru afaceri juridice, dar și la reuniunile Grupului PPE.

În cadrul ședinței Comisiei De Agricultură și Dezvoltare Rurală, va fi organizată o dezbatere pe marginea Strategiei de la Fermă la Farfurie. Principalul punct de pe ordinea de zi a reuniunii Comisiei ANIT, al cărei coordonator din partea Grupului PPE sunt, se referă la audierea publică privind controalele și datele.

În cadrul reuniunii Comisiei REGI, se va examina proiectul de raport privind Inversarea tendințelor demografice din regiunile UE utilizând instrumentele politicii de coeziune, fiind desemnat raportor pe acest proiect. De asemenea, va avea loc un schimb de opinii cu Nelson de Souza, ministrul planificării, președinte în exercițiu al Consiliului UE, privind prioritățile Președinției portugheze.

Grupul PPE va organiza o conferință online, tema principală fiind “UNITED AGAINST CANCER”. Vă voi reda discuţiile şi dezbaterile care vor avea loc în cadrul şedinţelor la care voi participa însă până atunci, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă stau la dispoziţie pentru a vă răspunde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *