Daniel Buda: PNL îi asigură pe producătorii și fermierii români că vor avea în continuare posibilitatea să își comercializeze produsele

0
daniel buda, vicepresedinte comisie agricultura, parlament european, ppe

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală din Parlamentul European, afirma, referitor la Hotărârea Nr. 52/05.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ca PNL continua sa sprijine fermierii si producatorii romani, acestia vor avea in continuare posibilitatea să își comercializeze produsele în spațiile special amenajate, inclusiv în piețele volante puse la dispoziție de către autoritățile publice.

”Sprijinim în continuare fermierii și consumatorii români!

Având în vedere dezbaterile publice generate de prevederile Articolului 7 din Hotărârea Nr. 52/05.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Guvernul României și

Partidul Național Liberal îi asigură pe producătorii și fermierii români că vor avea în continuare posibilitatea să își comercializeze produsele în spațiile special amenajate, inclusiv în piețele volante puse la dispoziție de către autoritățile publice, cu respectarea normelor impuse de pandemia de Covid-19.

Totodată, îi asigurăm pe consumatori că vor putea beneficia de produse proaspete și românești, iar sănătatea și siguranța acestora vor reprezenta în continuare o prioritate pentru noi”, screi eurodeputatul pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here