Home Regional Autocora vrea să preia controlul integral al MAT Craiova

Autocora vrea să preia controlul integral al MAT Craiova

0
mat craiova
Close-up of griculture red tractor cultivating field over blue sky

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat oferta publica de cuparare a 443.238 de actiuni emise de producatorul de tractoare si masini agricole MAT Craiova, reprezentand 5,62% din capitalul social al companiei.

Actiunea lansata de Autocora, companie care controleaza cu 93,5% producatorul de tractoare, a fost initiata cel mai probabil pentru delistarea societatii de la Bursa, dupa preluarea integrala a acesteia.

Oferta se va derula in perioada 29 iulie-18 august, valoarea nominala a unei actiuni este de 2,5 lei, in timp ce pretul de cumparare este de 2,9 lei pe actiune, mai mic cu 0,7% fata de pretul din piata (2,92 lei), valoarea totala a tranzactiei urcand pana la aproximativ 1,3 mil. lei.

„Oferta publica de cumparare se va derula cu utilizarea exclusiva a sistemelor pietei pe care se tranzactioneaza actiunile societatii MAT Craiova permitand astfel accesul neingradit si nelimitat al tuturor potentialilor vanzatori (persoane fizice si juridice) fara a se determina in vreun fel persoanele carora le este adresata. asigurandu-se posibilitati egale de receptare”, transmit reprezenetantii ASF, scrie zf.ro

Intermediarul ofertei este compania de brokeraj SSIF Voltinvest Craiova.

Actiunile MTCR se tranzactioneaza in crestere cu 57,8% de la inceputul anului pe fondul unui rulaj de 144.309 lei. Emitentul are o valoare bursiera de 22,9 mil. lei

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here