ASTRAL 40 OD – erbicid iscusit omologat la cultura porumbului pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (gramineelor) anuale si perene

0
2

ASTRAL 40 OD – erbicid iscusit omologat la cultura porumbului pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (gramineelor) anuale si perene.

Cauti un erbicid care sa combata buruienile monocotiledonate anuale si perene, dar si unele dicotiledonate anuale, din cultura porumbului?

Specialistii ALCEDO recomanda ASTRAL 40 OD, solutia iscusita care combate mohorul (Setaria spp.), iarba barboasa (Echinochloa spp.) si costreiul din seminte si rizomi (Sorghum halepense). ASTRAL 40 OD este un erbicid sistemic, selectiv care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca pana la nivelul varfurilor de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea.

Doza omologata este de 0,8 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunze. Pentru combaterea costreiului din rizomi sau alte graminee perene, doza omologata este de 1,0-1,5 l/ha, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15-20 cm.

Important! ASTRAL 40 OD este compatibil cu fertilizantii foliari MICROFERT U si MICROFERT ZN, si se poate aplica in amestec pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de porumb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here