ANIF Dolj reabiliteaza infrastructura de irigatii irigații Cetate-Galicea

1
4
fermieri, dolj,

In prezent, ANIF Dolj are in derulare mai multe lucrari de reabilitare a infrastructurii de irigatii in judet – Macesu- Nedeia, incluzand reabilitarea statiilor de repompare SRP 1 Horezu, SRP2 Barza si SRP3 Segarcea, dar si a cladirilor, instalatiilor de pompare,  instalatiilor hidromecanice, instalatiilor electrice si a conductelor de refulare.

In urma cu doua zile, ANIF a depus la ”Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea amenajării de irigații Cetate-Galicea, județul Dolj”.

”Agenția pentru Protecția Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea amenajării de irigații Cetate-Galicea, județul Dolj”, propus a fi amplasat în Comuna: Moțăței, Galicea Mare, Giubega, Perișor, Galiciuica, Întorsura, Siliștea Crucii, Cioroiași, județul Dolj, titular A.N.I.F.-Filiala Teritorială Dolj reprezentată de director Pasculescu Veta.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul A.P.M. Dolj, Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, la sediul A.N.I.F. Filiala Teritorială Dolj din comuna Șimnicu de Sus, str. Mihai Eminescu, nr. 16, județul Dolj, în zilele de luni–joi, între orele 8,00-16,30 și vineri între orele 8,00-14,00, sau în documentul de mai jos.”

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here