Home Euroagricultura Adrian Oros: Fermierii români vor fi reprezentați la nivel european – MADR...

Adrian Oros: Fermierii români vor fi reprezentați la nivel european – MADR a achitat pentru prima dată cotizația la COPA-COGECA

0
seceta

Vesti bune de la ministrul Agriculturii Adrian Oros, fermierii români vor fi reprezentanti la nivel european, dupa ce Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a achitat pentru prima dată cotizația la COPA-COGECA pentru organizațiile de fermieri din sectorul agro-alimentar din România!

Vești bune pentru fermierii români! Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a achitat pentru prima dată cotizația la COPA-COGECA pentru organizațiile de fermieri din sectorul agro-alimentar din România!

Comitetul Organizațiilor Profesionale din Agricultură (COPA) și Comitetul General al Cooperativelor Agricole din Uniunea Europeană (COGECA), desemnate cu acronimul asociativ COPA-COGECA, constituie una dintre cele mai mari şi mai active organizaţii în reprezentarea intereselor membrilor ei la Bruxelles, cu cea mai mare reprezentativitate în sectorul agroalimentar din Europa.

Astfel fermierii români vor fi reprezentați și vor putea participa activ la acțiuni de interes privind Politica Agricolă Comună post 2020, la elaborarea de strategii şi politici privind dezvoltarea durabilă a agriculturii, precum și la promovarea concurenţei loiale pe lanțul agroalimentar.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here